Antall Truser Vi Fikk Ha Med På Farmen!

Leste nettopp på VG.no at jentene fra årets Farmen klagde over at de hadde for få truser! Ja, ja..jeg ser den, men that`s 1911. Nå vet ikke jeg hvor mange truser disse jentene fikk, men jeg vet at dem fikk påfyll - det fikk vi ikke på Farmen i1908 for å si det sånn! Nå ble jeg jo viden kjent for å ha kokt trusene mine i matgryta, hvilket i realiteten var klesgryta!! I det minste hadde jeg rene truser og klagde heller aldri på for lite klær. Man får vite en god stund i forveien hva man skal og får ha med seg, men alle vil så gjerne på tv at de driter i det da. Når de kommer inn på farmen-gården tror dem at de er uunværlige og begynner å forlange ting- det gjorde vi også :)

Jeg syns ikke vi så så jævlige ut etter 10 uker på Farmen i skauen uten dusj, nystrøkne truser og puter under armene jeg! Jeg var hvertfall ganske fin..syns jeg selv, men det var D I G G å dusje, alle 7 gangene, dag 74 på hotellet jeg kom til :) Ja, jeg dusjet syv ganger på en kveld! Shamponerte håret så mye at det begynte å falle av til slutt, men jeg vasket meg og brukte skrubbehandsker så jeg ble helt sår i huden...det var tross alt 10ukers skit som skulle bort!

Dette bilde er forøvrig tatt i uke 5! Syns ikke jeg ser udusjet ut i det hele tatt :)

Og når alt dette er sagt, så er jo antall truser det minste problemet på Farmen!

13 kommentarer

#Söndermarken#

09.03.2011 kl.09:48

Ja,hvis det er det største problemet de har så vil jeg si det er ganske uproblematisk.;)

Du ser uforskammet fresh ut der:))

Skjønner godt at det å dusje etter så lang tid må være nyyyyydelig!!

fin dag til deg:)
Hvis de frivillig reiser til 1911, så må de nesten være forberedt på sånt. Kan de ikke koke trusene, som du gjorde?

Catharina H.Pedersen

09.03.2011 kl.10:07

ReAlex; Ja, altså du VET at du ikke får dusje eller putte klærne i vaskemaskinen der "inne" - og dessuten etter et par uker blir man faktisk vant til å være "skitten" :) Jeg vet det er litt sykt, men så jævlig sant!

O.J; Ja, det samme sier jeg! De gangene man ikke får koke har man grønnsåpe, grannåler og sand/steiner - it works!

Hannah Brun - I Oslo

09.03.2011 kl.11:53

Hei! Jeg ser du jobber med grafisk design, også lurte jeg på om hvordan det er? Hvor tok du utdanningen din henn? :) Tenker å ta utdanning selv i grafisk design!

A N E T T E ;D

09.03.2011 kl.13:28

Må være deilig å få kommet hjem til en dusj da :)

Mrs.Xhaferi

09.03.2011 kl.18:54

Ojjj er det deg!!! Likte jo deg veldig godt da du var med i farmen!!!! hehehehe. Kan tenke meg det er godt å få dusje og bruke både skrubb og shampoo, etter endt opphold. Ønsker deg en fin kveld.
Utrolig fin blogg ♥

- Ha en strålende dag :-)

natta

Qtie

09.03.2011 kl.22:56

Hehe, ja vil tro det var større utfordringer på Farmen enn trusemangel.

Jeg søkte på Farmen, men kom ikke gjennom. En makeup artist på Farmen?! Hehe, men jeg har andre sider også. Er sprek og elsker friluft og villmark. Fysisk sett er jeg jo ikke akkurat en snekker eller båtbygger, men ville vært artig å se hvor langt jeg hadde klart Farmen. :)

Johanne Tømmerbakke

09.03.2011 kl.22:57

Spam Julia? Syns eg har lest den der kommentaren endel plasser no!!

hehe.. dei kan vel vaske trusene etterkvart. Er no vel de minste problemet! :D

Morsomt og sjå en tidlegare farmendeltakar her inne :)

karbokutt

09.03.2011 kl.22:58

Jeg skriver en blogg om livet på lavkarbo! Oppskrifter, mål, tips, oppfølging, veiedager osv.. Følg meg gjerne på bloglovin ;-) www.karbokutt.blogg.no

Kathrine

09.03.2011 kl.23:22

Men kjære vene. Truser eller ikke truser. Det er da ingen som dauer av for få truser. Hvertfall ikke når man vet at det kun er en midlertidig greie.

Vi hadde èn truse hver på Robinson. Sparte den til sånne spesielle anledninger, he he ;)

* Du ser da alltid ren og pen ut, kjære.*:)

10.03.2011 kl.09:20

He he, artig. Fikk ikke med meg den biten. Så bare litt av Farmen.

missM

15.03.2011 kl.23:11

Hehe, siden du har vært deltaker selv så vet du vel også hvor flink media er til å lage "stor" sak av lite. Vi fikk ha med 3 truser, og når 4 jenter sitter og skravler med en mannlig journalist i 20 min, var dette saken han valgte å skrive om ;)

Skriv en ny kommentar

hits