Spørsmål Ang. Farmen Igjen! ***

Jeg har den siste tiden fått mange spørsmål ang. Farmen og min deltagelse i fjor på bloggen, mail og facebook. Jeg har lenge oversett dette fordi jeg på en måte er ferdig med det der, Petter Pilgaard har tatt over reality-tronen nå uansett =) MEN jeg fikk en liten mail fra Kristina S. i dag (faktisk mailnr.2!) som gjorde at jeg ombestemte meg ang. svaringen:) 
(Sladdet navn og mail slik at ikke noen kan missbruke det)
bilde 1Well, well, well?Kristina! Takk for mailene og masse rare spørsmål og her kommer svar på noe av det;
*Hva som kommer etter intervjuet er litt vanskelig å si, for jeg vet ikke hvor langt du er i prosessen. Jeg husker ikke helt, men var to-tre intervjuer og casting for et helt panel med bl.a Gaute og produsenten. Så var det noe filming og bildetaing, psykolog osv.. Jeg kan uansett ikke hjelpe deg å komme videre, jeg kom med pga MIN personlighet. Du må være deg selv, gi av deg selv og ikke minst være ærlig!
*Jeg gjorde vel ikke så mye galt under min deltagelse bortsett fra å gi fra meg finaleplassen ;p
*Jeg taklet media styret  ganske bra fordi jeg fokuserte på det positive. Man kan ikke ta all ?julingen man får? personlig, for det er deltageren folk evaluerer, ikke deg som person. Nå ble jo aldri jeg disset av media, men av seere på facebook.
*Når det gjelder at du skal dele premien med meg om du vinner er jo veldig hyggelig, men jeg tror ikke jeg skal ta gleden på forskudd denne gangen ;)
benstra
Farmen-deltagerne 2008.

Siden jeg nå har åpnet for Farmen-spørsmål igjen er det bare å spørre i vei, så skal jeg svare på det jeg kan.  Har du lyst å spørre om noe heeelt annet, så er det velkomment også =)
mjsilouette
* R.I.P Michael Joseph Jackson *

6 kommentarer

hanne

30.06.2009 kl.13:12

Jeg har hørt at dere fikk mer mat enn bare den grøten, er det sant? Var det gøy?Hilsen en som vil være med på farmen.

Søster Sussi

30.06.2009 kl.18:02

En ting jeg aldri har fått spurt om. Hvordan var det med barbering og sånn? Jeg skjønner at dere ikke fikk ha med barberhøvler og sånn, men var det noe dere gjorde for eller kunne gjøre for å fjerne hår her og der? Sussi

Everydaylove

30.06.2009 kl.21:35

SV: hahahaha trodde ikke du var svensk eller blond heller?? Å LÆTTIS...snakk om å driiiiiite seg ut C-girl hohohohoho Nida, bare surrer som alltid på denne tida av døgnet...Farmen burde hett Larmen etter din og Gale-Røysa (Vigdis?) var med hoho beste sesongen ever...og det beste er at det viser seg at tv har fremstilt deg heeeelt galt. Du er jo bare faboulous!!

- KRISTINE -

01.07.2009 kl.11:47

Jeg lurer på en ting..Ble man ikke veldig frustrer av og bo med så mange forskjellige personer på en gård?www.kbbk.blogg.no

*busk*

01.07.2009 kl.12:03

Er hårfargen din ekte og fikk dere sminke dere på farmen? Enig med everydaylove om at siste farmen var beste ever, du gjorde interessant og morsomt å se på:))) Ville du blitt med igjen?

01.07.2009 kl.20:56

Vil du jobbe på tv?Malene

Skriv en ny kommentar

hits