SÆRIØST folkens, er det INGENTING dere lurer på?

Jeg har den siste tiden latt vær å svare på alt av Farmen-spørsmål fordi jeg trengte en pause. Slettet dem her på bloggen og latt vær å svare på Facebook... Facebook`en min ble stengt av Admin fordi jeg fikk så mye mails og requests, så jeg vet at dere lurer ;)
Nå har jeg fått Farmen litt på avstand og er igjen åpen for spørsmål! Jeg må jo innrømme at jeg syns det er gøy å fortelle om denne opplevelsen, det er ikke mange som får en slik sjangse!
farmen60
Så her sitter jeg, klar til å fortelle deg akkurat det du vil vite...positivt og negativt.
Ingen spørsmål er dumme..jeg har fått høre mye myyyye rart, men dere må tåle det ærlige og oppriktige svaret dere får!
(Skal svare på deres blogg, men alle svarene kommer jeg til å legge ut i egen blogg når jeg føler det er nok spørsmål)

15 kommentarer

Rock-Smile

18.09.2008 kl.12:48

Hvordan er det mulig for Gaute og hun berta og få slike kjærlige følelser? Man begynner jo å tro at forksjellige ting skjer bak kamera da..:)

Catharina H.Pedersen

18.09.2008 kl.12:49

(Okei, bildet er egentlig tatt da jeg satt på nettprat for tv2 for en stund siden, men det passet bra her:)

detektiv

18.09.2008 kl.12:50

Mmm... Jeg har aldri sett på farmen jeg, men hadde jeg visst at du var med - så skulle jeg tatt en titt allikevel :-) Ha en fin dag da!

Catarina

18.09.2008 kl.12:50

Hei navnesøster, jeg heter Catarina da.Du ble mye negativt omtalt på farmen, er du sånn i virkeligheten, eller er det bare "et spill for galleriet"?Svar på bloggen min helst, www.pixviola.blogg.no

fredrikke

18.09.2008 kl.12:52

jeg lurer på:- hvorfor begynte du å blogge?/fredrikke

HanneRoJo

18.09.2008 kl.12:58

Kem hadde fortjent å vinne farmen, sånn utnom deg da?

Killer Queen

18.09.2008 kl.12:59

Jeg hadde ingenting imot deg da du var på Farmen. Heiet litt på deg, faktisk!

Tror det er fordi jeg kjente meg igjen i det du gjorde og sa :p

Ann-Charlotte

18.09.2008 kl.13:02

Ehm..... hmmm.. uhmmmme...Farmen farmen farmen..Jeg skal være ærlig å si at jeg har ikke fulgt så mye med på farmen.. Så litt i fjor.. Når var du med :P ? haha..Det er mitt spørsmål.. Hah.. Neida..Okei.. Hvor mange jenter er dere ? 10 ?Det er en gutt og dere gjør masse sammen..Men dere blir vel ikke sånn utroooolig godt kjent med hverandre? Dere krangler nok om oppmerksomheten og MÅ gjøre inntrykk for å bli sett og får å komme videre...Jeg har alltid ment det at hvis man melder seg på tv show for å finne seg kjæreste kan man ikke være særlig solsial og utadvent...Men jeg vet ikke.. Fortell meg. ( skriv tilbake på min blogg )

Karikari

18.09.2008 kl.14:22

Har ikke fulgt med på farmen, men finnes da alltid noe en lurer på likevel. 1. Hvor mange kilo gikk du ned under oppholdet?2. Hva var det beste óg det verste med å være på Farmen?3. Var det slik at dere fikk lov til å ha med dere en personlig eiendel, feks et kosedyr eller liknende? I så fall, hva hadde du med deg?

Me

18.09.2008 kl.14:30

Jeg fulgte med på farmen og syns du var jævlig tøff som turte å si meningene dine hele tiden, alle de andre bare jatta me.Var det vanskelig å si sannheten på farmen?Får vi se deg på tv igjen?

May Liss

18.09.2008 kl.15:04

Hvor lenge har du drevet på med hest?

Steinar Hoel

18.09.2008 kl.15:44

Jeg må si at du var den eneste som virkelig var deg selv på farmen. Du sa meningene dine og var ærlig og ikke en gang hørte jeg deg baksnakke noen av de andre deltagerene.1. Var du ikke redd for å bli stemt ut på grunn av at du var så frittalende?2. Hva var det morsomste du opplevde?3. Silje fortjente ikke å vinne, hun var falsk mot deg. Hva syns du?4. Om du fikk skru tilbake tiden, ville du fremdeles ha gitt bort finaleplassen din?5. Får vi se deg som programleder for neste Farmen?Mvh Steinar Hoel

Tessa

18.09.2008 kl.15:54

Skal vi se...1. Er det noe du angrer på å ha gjort/ikke gjort i forhold til farmen?2. Hvilken hendelser husker du best?3. Unni og Torkel så ut til å ha ett merkelig mor-sønn forhold, er de sånn eller er det slik de ble fremstilt!4. Hva savnet du mest utenom tannkrem, sjokolade, og en varm dusj?5. Disse trusslene dere opplevde fra "Monsen brødrene" slo det dere ikke at de var iscenesatt?6. Hvis du fikk sjansen, ville du blitt med igjen? 7. Isåfall, ville du gjort noe annerledes?

everydaylove

18.09.2008 kl.23:28

En ting jeg ikke kan fatte er,og her kommer en innrømmelse som er litt tung hehe, hvordan kan de klare å fremstille et menneske så negativt i hvert eneste program??ja jeg syns virkelig ikke noe om deg i programmet og synes det er helt fantastisk å få lov å få bli "kjent" med deg her. Du er jo alldeles ikke slik du ble fremstilt!!Så:Hva gjorde det med deg å få se hvordan de fremstilte deg på tv? DØNN ÆRLIG!!!igjen,du er jo bare flott C-girl...me like you lots....og det gjorde jeg ikke i Farmen. men på den annen side så ble jo Silje fremstilt som engladkristen jente stort sett hele tida og dere hang jo mye sammen der inne så....angel in desguise;o)

Vidar Abelhaug.

22.09.2008 kl.12:34

Det er ingen tvil om at du er den peneste jenta denne sesongen. Pene jenter med bein i nesa og egen viljer vokser ikke på trær. Du ble framstilt som ei sur geit, men alle med litt vett skjønner at det var underholdning!! Opplevde du deg selv som sur, både under innspilling og på tv?Ville du vært programleder eller deltager i en ny runde med Farmen?Stå på catharina, mange som håper å se deg på tv igjen.

Skriv en ny kommentar

hits